Feed our Future
Consultancy op het gebied van duurzame voeding & (mentale)  gezondheid

Over mij 

Mijn naam is Annika Suichies, oprichtster en consultant bij Feed our Future! Ik ben opgegroeid in het noorden van het land, in een klein maar pittoresk boerendorpje waar ik me weliswaar als puber regelmatig leek te vervelen maar tegelijkertijd door de jaren heen meer respect heb ontwikkeld voor de landbouw. Ondanks dat ik denk dat er in de landbouw nog veel kansen en noodzaken liggen om te verduurzamen heb ik ook gezien hoe veel boeren hard hun best doen om te voldoen aan de wensen en eisen van de politiek en maatschappij.


Ik heb altijd affiniteit gehad met voeding, reizen en de horeca. Na een fantastische tijd werken in de keuken van een prachtig restaurant op Schiermonnikoog tijdens een tussenjaar ben ik op reis gegaan naar Indonesië, waar ik veel over mezelf en de wereld om mij heen leerde. Daar heb ik ook het besluit genomen om Voeding en Gezondheid aan de Wageningen Universiteit te studeren. Tijdens de bachelor leerde ik meer over de interacties en relaties tussen voeding en het menselijk lichaam. Gedurende mijn master, die ik momenteel afrond, heb ik mij verder verdiept in duurzame voedselsystemen en ondernemerschap. Ik heb altijd graag aan diverse extra-curriculaire activiteiten meegedaan, waaronder consultancy projecten voor de ABN AMRO en Groene Hart Werkt. Daarnaast heb ik met veel plezier content geschreven voor studiebladen, blogs en tijdschriften. 


Omdat mijn ouders lange tijd zelf een onderneming hebben gehad is ondernemen mij met de paplepel ingegoten. Hierdoor is ook bij mij de wens om zelf een onderneming op te zetten ontstaan. Het is mijn ambitie om bij te dragen aan een gezonder en duurzamer voedselsysteem, van boer tot bord. Vanuit dit perspectief is Feed our Future dan ook opgezet. 


Annika Suichies, Eigenaar